- Spanplafond

WAAROM Rekplafonds?

Waarom? Omdat een spanplafond in een paar dagen kan worden geïnstalleerd.

Het is betrouwbaar, weinig onderhoud, lage kosten en wordt geleverd in een groot aantal afwerkingen en ontwerpen, inclusief gedrukte opties.

Vervelen van het ontwerp? Geen problemen, het kan eenvoudig worden gewijzigd.

Lees verder om de volledige voordelen van een spanplafond te begrijpen.

1. Flexibel
In wezen is een spanplafond een elastisch canvas. Dit betekent dat het zeer flexibel is in hoe het kan worden gebruikt. Het is geschikt voor elke vorm van verlichting, ventilatie of alarmsysteem. Het kan ook worden gevormd in een groot aantal vormen zoals bochten, golven en bogen. De keuze aan kleuren, texturen, patronen of prints is vrijwel onbeperkt.

2. Weinig onderhoud
Omdat spanplafonds zo sterk en betrouwbaar zijn, bieden wij een garantie van 10 jaar. Ze zijn eenvoudig te reinigen en hebben geen last van vocht of corrosie. Condens neemt niet af en spanplafonds reageren niet op reinigingsmiddelen of andere chemische middelen. Er is geen barsten, schilferen of afbladderen van verf die je zou verwachten met een traditioneel gepleisterd plafond.

 

3. Lage kosten
De efficiëntie van productie en installatie betekent dat een spanplafond veel meer waard is dan traditionele alternatieven zoals gepleisterde (droge muur) plafonds, plafondtegels of andere ingelijste plafondsystemen.

4. Gedrukte plafonds
Een van de meest opwindende aspecten van een spanplafond is dat u elk gewenst ontwerp kunt afdrukken waarmee u een echte ‘wauw’-factor voor uw bedrijf of thuis kunt creëren. Bedrijven willen misschien een uniek plafond met hun merk of best verkopende product. Blauwe luchten met wolken zijn een populaire keuze voor huizen. Bekijk onze gedrukte plafondgalerij voor meer inspiratie.

5. Snelle installatie
Een spanplafond kan snel worden geïnstalleerd in minder dan een dag, soms zelfs slechts een paar uur, waardoor overlast in uw huis of bedrijf tot een minimum wordt beperkt.

6. Hygenic
Omdat spanplafonds gemakkelijk te reinigen zijn en niet corroderen of last hebben van condensatie of vocht, worden ze aanbevolen voor plafonds in medische of educatieve instellingen die een steriele omgeving vereisen.

7. Energiezuinig
De luchtspleet tussen uw spanplafond en het originele plafond kan helpen isolatie te bieden. Dit kan worden versterkt door het gebruik van extra isolatie en akoestische materialen in de luchtruimte.


8. Ziet er goed uit
Met elk spanplafond kunt u een gladde, professionele afwerking verwachten die er geweldig uitziet. De opties voor kleur, textuur en ontwerp zijn ook vrijwel onbeperkt. Alle hobbels, scheuren en verkleuringen van uw oorspronkelijke plafond zijn in één eenvoudige stap verborgen.

9. Gemakkelijk te vervangen
Uw spanplafond is via aluminium frames met uw muren verbonden. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om te verwijderen en te vervangen als u uw ontwerp wilt bijwerken of van kleur wilt veranderen.

About Elizabeth C. Linthicum

Read All Posts By Elizabeth C. Linthicum

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *