- Gids

Hoe spanplafond voor de badkamer te kiezen

Badkamer was altijd een moeilijke plek voor renovatie. De belangrijkste reden is een constante hoge luchtvochtigheid, dus het is moeilijk om de juiste manier te vinden om de muren en de bovenkant van de kamer schoon en esthetisch te houden. Nu kan bijna iedereen een oplossing voor dit probleem vinden – spanplafonds – ze kraken niet, morsen niet, absorberen geen vocht, ze zijn altijd mooi en gemakkelijk schoon te maken.

Er zijn veel gevallen waarin spanplafonds de hele kamer redden in situaties van overlopen. Het is een veel voorkomend feit dat de stof een ongelooflijk uithoudingsvermogen heeft en tot 100 kg per vierkante meter kan dragen. Dus je hebt een aanvullende maatregel om ernstige schade te voorkomen als je buren je appartement onder water zetten.

Praktisch gebruik, ze imponeren met hun schoonheid, spectaculairheid, verschillende tinten, texturen en ontwerpmogelijkheden. Het enige dat de moeite waard is om op te letten, is de manier om verlaagde plafonds te bevestigen, voor badkamers waar de verbinding van het plafond en de muur met een stokbrood. U moet spanplafonds kiezen die zorgen voor een perfecte pasvorm van het plafond aan de muur en de afwezigheid van een plastic inzetstuk rond de omtrek.

Wat zijn de basisontwerppunten van plafondrenovatie in de badkamer?
Traditioneel, als mensen een niet-witte schaduw kiezen, is blauw het meest populair voor een bad, als de kleur van vrede, een soort intimiteit en het element water. Een andere populaire tint is beige, die goed past bij de meeste muurkleuren en een gevoel van warmte en veiligheid creëert.

Maar toch zijn er geweldige varianten van schematinten, zet gewoon uw verbeelding aan. Om eerlijk te zijn, er is geen grens en een bekwame ontwerper maakt voor u wilde of de helderste of zelfs donkerste tinten uit het voorgestelde assortiment. Desalniettemin, om plafondrenovatie in de badkamer te maken, verdient het de voorkeur om één stijl te volgen. Dus houd rekening met de volgende aanbevelingen:

1. De kleur van de bovenkant van de badkamer moet overeenkomen met de kleur van de tegel, laten we zeggen dat de tegel blauw is en het plafond blauw, maar in dit geval kan de kamer er een beetje saai en saai uitzien.
2. Kies het ontwerp dat past bij de friezen op de tegel, als deze contrasteren met de rest van de tegel, wordt uw badkamer volledig ontwerper.
3. De schaduw van het spanplafond kan overeenkomen met de kleur van het sanitair. Stel dat je een rood toilet hebt, dan ziet het er geweldig uit met een rood gelakt plafond, op voorwaarde dat de tegel wit is.
4. De kleur van het nachtkastje in de badkamer of zelfs de kleur van de handdoeken moet worden overwogen.
5. De vloer en het plafond van één kleur zijn een uitstekende oplossing. Laten we zeggen chocolade of lichtgroen, en vervolgens de muren wit maken, vergroot u ze visueel, maar vermindert u de hoogte van de kamer enigszins.

Conclusie
Als u van plan bent om plafondrenovatie in uw badkamer te maken, zal de variant met het spanplafond een goede beslissing zijn. Het geeft u extra veiligheid voor esthetische voldoening. Ruime keuze aan ontwerpmogelijkheden en onbeperkte combinaties passen bij elke, zelfs de meest verfijnde smaak. Dus twijfel er niet aan om een ​​spanplafond in uw huis te implementeren, u zult er geen spijt van krijgen.

About Elizabeth C. Linthicum

Read All Posts By Elizabeth C. Linthicum

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *